Jostain kumman syystä käytän enemmän aikaa ulkoasukikkailuun (pinkki on pop!) kuin itse blogin kirjoittamiseen (eihän graafikoiden tartte osata aakkosia)... Kiitos siskon datanörttimiehen, myös päänsärkyä aiheuttaneet koodit ovat nyt kohdillaan! Voitte luottaa siihen että muutan ulkoasua vielä suunnilleen tuhat kertaa (keskityn luonnollisesti olennaiseen), vaikka järkevämpääkin tekemistä löytyisi.

Olen täällä Suomessa vielä/enää kolme viikkoa, ja suorastaan tihkun muuttointoa! Se, kuinka hyödyllisesti tuon energian käytän, onkin hieman kyseenalaisempaa. Olen muun muassa suunnitellut läksiäisiäni (karaokebaari vai koffi-spåra?), ollut huolissani siitä ehdinkö kuluttaa baarikaapin tyhjäksi, miettinyt mikä olisi paras tapa pakata sateenkaarenvärinen kattokruunu muuttokuormaan, monetko kenkäparit olisi tervettä jättää taakseen, ja minkä puhelimen ostaisin Espanjalaista puhelinliittymää varten. Näiden (kuitenkin ehdottoman tärkeiden pohdintojen) sijaan minun kannattaisi ehkäpä ottaa selvää ainakin seuraavista aihealueista: "Kela ja sen tuhannet lomakkeet", "Miten liittyä espanjalaiseen sosiaaliturvaverkkoon" ja "Minä ja pankkiasiat kahden maan välillä".

No, ihan sama! Kaikki hoituu takuulla aivan upeasti! Ei kai kukaan voi olettaa että pystyn nyt keskittymään kaikkiin tylsiin asioihin. Sitäpaitsi sainhan jo vuokralaisen asuntooni (älkääkä häiritkö Emppua, en kerro kellekään alaoven uutta koodia!), ja kävin lakkauttamassa kaikki ylimääräiset vakuutukset. Yritän nyt ottaa ilon irti näistä viimeisistä viikoista ja nähdä kavereita ja perhettä varastoon (jos mahdollista). Ja kuten meillä espanjassa on tapana sanoa: mañana, mañana - kyllä kaiken ehtii tehdä sitten huomenna!