No nyt on autoa testailtu ja esitelty ja koeajettu ja ihailtu: toimii! Auto jaksoi puskea myös kaikkein pahimmat, pitkät ylämäet kunnioitettavasti, vaikka meitä oli neljä tyttöä kyydissä – menossa Córdoban ferioille. Hurautimme sinne noin puolessatoista tunnissa.

Aamupäivän kulutimme kauniissa kaupungissa (joka on Málagan tavoin ehdolla vuoden 2016 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi) päivää paistatellen tinto de verano -lasit käsissä terassilla istuen. Kevään tähän mennessä kuumin helleaalto nosti lämmön yli 30 asteeseen.

Tapas-lounaan jälkeen suuntasimme vanhasta kaupungista kävellen feria-alueelle ja siitä casetoihin tanssimaan ja kuumaa auringonpaahdetta pakoon. Vaikka eipä niissä casetoissakaan kovin viileää ollut – ilmastoinnista huolimatta – joten illalla, kun lähdimme takaisin kohti Málagaa, särki päätä ja jalkoja ja koko kroppaa varmaankin kuumuudesta, nestehukasta ja liiallisesta tanssimisesta.

Perillä oli vielä tarkoitus lähteä ulos, mutta se suunnitelma jäi toteuttamatta meiltä kaikilta – joka tyttö nuupahti kotisohvalleen varmasti jo ennen puolta yötä.

1274716161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Minä...

1274716197_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
... ja me!

Kuten ehkä joku välkky blogin lukija on saattanut huomata, nyt on menossa paras feria-kausi, ja se kestää aina kesän loppuun asti! Eli jos joku on joskus kuullut sanottavan, että Espanjassa on aina jossain päin juhlat, niin se pitää varmasti paikkansa – ainakin huhtikuusta syyskuuhun!

Ps. Ensi viikolla Córdoban feriat jatkuvat vielä, parhaillaan on menossa myös kuuluisa El Rocío Huelvassa, seuraavaksi tulevat ainakin Coínin feriat heti ensi viikonlopun romerían jälkeen, ja Marbellan feriat heti kesäkuun alussa!