No nyt! En päässyt eilen sivuilleni vuodattamaan (tekninen härö), mutta parempi myöhään kun ei silloinkaan.

Eilen istuin koko illan kotona yksin nautiskellen Saran tuliaismansikkasiideriä. En ollut kokenut yksinäisyyden ylellisyyttä reiluun viikkoon lomavierailijoiden ja aina yhtä etukäteen ilmoittamatta oven taakse ilmestyvän poikaystävän takia.

Nukuin aluksi reilut päikkärit ja sitten siivosin kodin lattiasta kattoon, kuuntelin musiikkia ilman oikeita vaatteita tukka sekaisin ja luin kirjaa. Sovittelin vaatteita keksien uusia yhdistelmiä, tuijottelin ulos ikkunasta ja avasin uuden tölkin siideriä. Söin roskaruokaa ja istuin huonoryhtisenä sohvalla tuijottaen ala-arvoisia tv-ohjelmia. Mitä luksusta!

Viime perjantaisista höpinöistäni huolimatta en ole vieläkään tavannut uutta amerikkalaistyttöä. Siis sitä mun tulevaa bestistä. Meidän piti mennä yhdessä ulos perjantain Tivolin jälkeen, mutta sopimuksesta huolimatta tyttöä ei näkynyt asunnollani vielä kahdeltakaan yöllä (normaali ulosmenoaika täällä). Yritin soittaa hänelle tuloksetta. Toisen vastaamatta jääneen puhelun jälkeen aloin huolestua. Onnettomuus? Tuolla kun on öisin tiet täynnä hulluja. Lopulta, puoli kolmelta, tyttö soitti ja kertoi palanneensa tunnin eksyksissä harhailun jälkeen takaisin kotiinsa. Hän oli ollut liikenteessä vahingossa ilman puhelinta ja kunnon käsitystä alueen maantiedosta. Niinpä vietin loppuyön satamassa ystäväni Jimmyn baarissa Saran ja Riikan kanssa nauttien Jimmyn tarjoilusta ja hulluista tanssiliikkeistä.

Ja nyt viikon uutispommi: Sara, ihmisfobiainen ystäväni joka ei vapaaehtoisesti diskoihin lähde, nautti sekä perjantain että lauantain ulkoilusta. Lauantaina olimme Málagassa baarissa, jossa eräs ystäväni on töissä. Olimme kylläkin kotona jo neljän jälkeen aamuyöstä, mutta vain siksi, että Sara täytyi saada lentokentälle kuudelta aamulla. Muuten hän - omien sanojensa mukaan - olisi voinut jatkaa vaikka aamuun asti. Ihmeitä siis vielä tapahtuu!

Niin, ja Sara ehti hyvästellä vielä Pedronkin, sillä Pedro - tapojaan kunnioittaen - rinkutti ovikelloani juuri kun olin Saran kanssa astumassa ovesta ulos Saran matkapakaasien kanssa. Ja Sara, jos et ymmärtänyt mitä se iloisen humalainen espanjan englanti oli, Pedro tarkoitti sanoa että olet hauska ja sympaattinen tyyppi.