Hei kaikki ihanat ja hyvää huomenta! (vuorokausirytmi on lähes päälaellaan.) Barcelonaan lähtö onnnistui hieman ontuen. Luulin EU-ajokortin kelpaavan henkilötodistukseksi espanjan sisäisille lennoille, mutta toisin kävi. Soitin láhtöselvityksestä äidille ja isálle, jotka lähtivät taksilla tuomaan passia lentokentälle. Sain passin 5 minuuttia ennen lähtöselvityksen sulkemista (voisi sanoa että tein "Sarat"), mutta lopulta jouduimme kuitenkin odottelemaan koneeseen pääsyä. Olimme Barcelonassa vasta puolen yön jälkeen, ajoimme bussilla Placa Catalunyalle ja siitä taksilla Rodrigon (kaverin) asunnolle, jossa nyt asumme. Santiagokin (toinen kaveri) oli vastassa alhaalla, ja tänään lähdemme kaikki yhdessä ulos!!! Jihuu!!

Eilen illalla (lue: tänään aamuyöstä) lähdimme Laurenin kanssa kahdestaan ulos. Päädyimme parin mutkan kautta erääseen baariin, jota ei ole olemassa. Baariin paásee sisäán vain jos tietää oikean oven, koputtaa sitä ja tuntee jonkun tyypin. Sisällä oli baaritiski, suuri flyygeli, pianisti ja avoin mikrofoni. Voitte olla varmoja siitá että lauloin. Ja kaikki muutkin seurueessa lauloivat. Pianistilta sai toivoa mitä tahansa kappaletta, ja hän osasi säestää sen. Vaikka tuskin hän olisi tuntenut esimerkiksi "suklaasydäntä". En kysynyt. Tiivistelmä illasta: superhauskaa! Omistaja ihastui meihin tietysti ja toivotti tervetulleeksi milloin tahansa uudestaan. Hän antoi puhelinnumeron johon soittaa ja kertoa tulosta, jotta ovi varmasti aukeaa. Ensi kerralla pitää soittaa myöskin pianoa, laulu ei kuulemma riitä.

Pääsimme takaisin asunnolle hieman ennen aamuseitsemáä, ja nukuimme koko (sateisen) päivän kello kuuteen asti. Sitten kävimme kaupassa, söimme, avasimme viinipullon, ja tässä sitä nyt ollaan :)

Rodrigokin on palannut jo töistá ja Santiago tuli juuri tänne, joten ilta voi taas alkaa! Adeu rakkaat! Pusut sinne!!!!!