Taas on ollut kamalan pitkä tauko blogin päivittämisessä, anteeksi vaan. Olen keskittynyt lähinnä työntekoon (jolle ei näy loppua), salilla käyntiin, tanssitunteihin ja viikonloppuisin ulkona käymiseen ja treffailuun. Eli ei mitään uutta auringon alla... Viime viikonloppuna kävin lisäksi kirpputorilla myymässä vanhoja leffoja ja muuta roinaa, jotta saisin nurkat tyhjiksi ja vaatteet mahtumaan kaappeihin.

Viime aikojen kohokohtia ovat olleet Ikean glögit ja piparit, vaikka nämä espanjalaiset eivät tunnu meidän pohjoismaisia herkkuja korkealle arvostavan. Glögi on liian kuumaa, väkevää (minusta se on makeaa...) ja mausteista, ja ei viiniä kuulemma edes kuulu lämmittää. Piparit sentään menevät. Yhden kaverin ilahdutin Mercadonan 90 senttiä maksavalla suklaakalenterilla. Yritän tuoda joulumieltä ympärilleni!

Ulkona paistaa edelleen aurinko siniseltä taivaalta, mutta kylmä täällä on silti. +18 astetta tuntuu pakkaselta 40-asteisen kesän jälkeen... Joskus harvoin tuulee tai sataa, eli täälläkin eletään ihan sydäntalvea. Facebookista näin kavereiden kuvista, että Suomessa on jo lunta – ja järkytyin. Sitä ihan unohtaa niin sanotun "tavallisen" vuodenaikojen vaihtelun, kun itse saa käyttää vielä pikkukenkiä ja kevyttä takkia. Haluaisin kovasti vetää jo pipon päähän ja hanskat sormien suojaksi, mutta täytynee odottaa jouluun saakka, jolloin tulen taas käymään Suomessa.

Ja mitäpä muuta... ei kai mitään. Elämä hymyilee ja kaikki on hyvin!