... kahviaddikti:
Ennen Espanjaan muuttoa en juonut mustaa kofeiinimyrkkyä kupillistakaan, en edes sukujuhlissa, en maidon kanssa, en sokerilla, en mitenkään. Vaadin teetä, mieluiten Nordqvistin hedelmäsekoituksia. Niitä on ystävien ja sukulaisten avustuksella myös roudattu Espanjaan, jotta työpäivät sujuisivat paremmin. Nyt kuitenkin huomaan hylänneeni arvokkaat teepussit kuin vanhan mollamaijan, ja sen sijaan kahvikupillisia kaatuu kurkkuun useampi päivässä... ja lisää tekee mieli.

... tanssiaddikti:
Kun aloitin tanssiharrastuksen noin pari kuukautta sitten, en tiennyt mikä tanssikärpänen minuun vielä purisi. Olen tähän asti aina aloittanut ja myöhemmin lopettanut harrastuksia uutuuden viehätyksen loputtua, mutta nyt tuntuu siltä, etten edes yhtä tuntia voi jättää väliin. Kiitos siitä kuuluu innostavalle opettajalle, joka jaksaa tanssin lisäksi jumppauttaa aivonystyröitä vaikeilla koreografioilla.

... autoaddikti:
Aina vaan jatkuvien katuremonttien ja siitä johtuvien bussiaikataulu- ja -pysäkkimuutosten takia olen viimeisen vuoden ajan käyttänyt toimituksen autoa työmatkoihin. Tänään kävi sitten niin ikävästi (ei kuitenkaan minulle, huh!), että auto sammui ja kuoli kesken matkan. Näin ollen palaan taas bussilinjoille (jotka eivät kyllä edelleenkään kulje normaalisti) hieman nöyristellen. Nyt nimittäin todella huomaan, miten kätevä se auto onkaan. Ennen olin intohimoinen julkisten kulkuneuvojen puolestapuhuja (ja miksen vieläkin), mutta nyt mielessä kytee toden teolla oman auton ostohaaveet...

...Cuore-addikti:
Niin. Cuore. Ihana ja pinkki Cuore, josta joka viikko luen Espanjan ja muun maailman julkkisten edesottamuksista. Jos jotain on Katson ajoilta jäänyt vereen, niin kunnon juorun himo! Ja kun juorut on kuorrutettu vielä kirkkaalla pinkillä ja hassuilla puhekuplilla, niin addiktoiva paketti on täydellinen!