Koska eilen meni lehti painoon, päätin aloittaa viikonlopun hieman ajoissa – lähdin ulos. Ilta alkoi viinittelyllä tapaksien merkeissä ja jatkui sitten diskoilemalla. Menin aamun aikaisen herätyksen pelossa nukkumaan kylläkin jo kolmen aikoihin yöllä ja jätin amerikkalaissuojattini argentiinalaisen kaverini serkkupojan huomaan. Vannotin miehen saattamaan tytön autolle kunnon partiopojan ottein, ja otin sitten taksin alle ja ajoin poikaystäväni viereen loppuyöksi.

Tänään sen sijaan aion käydä nukkumaan jo kahdeksalta. Viimeistään yhdeksältä. Lauantai-aamuna on meinaan herätys jo ennen kello neljä, sillä aiomme ajaa aamuyön tyhjiä teitä pitkin aamuksi Madridiin!!!

WOOOOOAAAAAAHH!!!!!

Siis Pedron kanssa.

Nyt pääsen ensimmäistä kertaa tutustumaan uuden maani pääkaupunkiin! Olen kirjoittanut ylös kaikki asiat, jotka haluan nähdä. Ja Pedro on kiltisti lupautunut tulemaan suutaan soittamatta mihin tahansa museoon, kirkkoon tai palatsiin, johon mieleni halajaa. Ja mielenihän halajaa.

Mutta sokerina kakun pohjalla pääsee Pedro seuraamaan suosikkijoukkueensa Real Madridin kotiottelua Villarrealia vastaan joukkueen omalta Santiago Bernabéun -stadionilta. Eli lopulta kaikki kulttuurillinen kidutus palkitaan kyllä.

Oli miten oli, en malta milláän odottaa huomista!!!! Aion ottaa tietysti paljon kuvia, joita saatte sitten ihailla (?) jos huvittaa.

Mahtavaa viikonloppua!!!!!!

ps. Säätiedotus on luvannut pelkkiä keltaisia ympyröitä sisämaahan koko viikonlopuksi :) Matkasta tulee hie-no!

Ja äitimummille rutkasti synttärionnea!!!