Taas on ollut sellainen kiire töissä etten ole ehtinyt päivittää blogia kokonaiseen viikkoon (tai käydä edes lounaalla...). No, nyt on lehti painossa ja aivot saa levätä kolme kokonaista päivää, kun on tämä halloween / pyhäinmiestenpäivä / día de los muertos -viikonloppu.

Viime viikonloppuna olin taas maaseudulla, tällä kertaa Sierra de las Nieves -vuoristossa kylässä nimeltä Yunquera. Maataloudesta elinkeinonsa repivässä kylässä oli sadonkorjuujuhla Feria del Vino y la Castaña (viinin ja kastanjoiden juhla) ja kylän pääkatu oli laitettu täyteen kojuja joista sai maistella ja ostaa kylän tuotteita. Kaupunki tarjosi juhlijoille paahdettuja kastanjoita, kylän viiniä ja sunnuntaina kamalaa callos-sisäelinpataa. Yöllä musiikki raikasi kylän keskusaukiolla ja tanssit jatkuivat kylän diskopahaisessa aamuun asti.

Ostin kotiin tuliaisiksi kilon kastanjoita joita olen nyt paahdellut vähän joka ilta, että saisin ne joskus syödyiksi.

Tänä viikonloppuna en meinaa matkustaa maaseudulle, vaan luuhaan ihan kotinurkissa – Torremolinosissa ja Málagassa. Aurinko paistaa, mielikin on aurinkoinen, joten luvassa on kolme ihanan rentoa aivojennollauspäivää.