Tänään lauantaina tulivat the MUSEn Rotterdamin keikkaliput myyntiin, joten istuin nettikahvilassa jo hyvissä ajoin aamulla. Liput olivat ostettavissa kello kymmenestä alkaen joko puhelimitse Hollannin residenteille tai Livenation-nettisivuilta kaikelle kansalle.

Kun lippuja sai vihdoin ostaa, jumiutui kyseinen nettisivu. Yllättäen puoli Hollanti ja hyvä määrä muita innokkaita yritti samaa kuin minä – olla ajoissa liikkeellä jotta saisi varmasti liput. Reilun tunnin verran yritin päästä nettiostoksissa läpi, mutta aina oli joko paikat loppu paikkakartan mukaan (tilanne vaihteli ihan sekunnin välein)  tai muuten vain "temporary not available".

Mitä tarkoittaa "temporary not available!"? Että liput on oikeasti loppu, vai että palvelussa on liikaa ruuhkaa? Koska tilanne muuttui jatkuvasti päättelin, että kyseessä on vain ruuhkatilanteen ongelma.

Niinpä nyt, kuudelta illalla, istun koneella uudestaan. Nettisivu näyttää samaa "temporary not available!" -tekstiä lippujen kohdalla.

Jäinkö nyt ilman lippuja vai onko toivo vielä olemassa? Voiko keikkaliput loppua tunnissa?

Maanantaina koitan varata lippuja vielä uudemman kerran. Sitä ennen käyn kauniissa Córdobassa päivän retkellä. Täytyy laittaa hellevaatteet päälle, sillä kaupunkiin on annettu huomiselle lämpövaroitus: +45 ºC.

Maanantaihin!