Olin perjantaina taas pitkästä aikaa kunnolla ulkona – ja ihan ilman poikaystävää. Pedro on ilmoittanut, ettei aio juhlia, ryypätä, rellestää tai muutenkaan harrastaa mitään maallisia paheita ennen käsillä olevien tenttien loppumista. Itse kömmin yöllä rakkaani peiton alle aamun pikkutunteina, kun rakkaani jo sitten parin tunnin päästä heräsi tekemään koulutehtäviään tasan kello seitsemän. Ärsyttävän tunnollista!

Kun sitten heräsin joskus aamupäivällä, jatkoimme Pedron uudella "Hyvän Ihmisen" elämäntyylillä. Pelasimme pari tuntia koripalloa ja kävelimme rannalla. Sunnuntai jatkui samaan sävyyn – pelasimme tennistä ja reippailimme puistossa. Viimein illalla, kun telkkarista tuli Real Madridin futisottelu, kävimme yhdellä hikisellä oluella alakadun sporttibaarissa. Ja söimme pähkinöitä.

Että siinä teille kuumaa ja tulista etelän bile-elämää. Tuskin edes tiedän uusimpia hittejä, kun en niitä koskaan ole kuulemassa. Nykyään tungen jalkani glitterkorkkareiden sijaan Puman vaaleanpuna-kultaisiin lenkkareihin, enkä tahdo itsekään tunnistaa itseäni kun varhain aamupäivällä loikin tennismaila kädessä rantaa kohti.

Sporttista viikon alkua!