Tänään on taas kaunis, aurinkoinen päivä Aurinkorannikolla. Ih-q-daa! Ja vielä kauniimmaksi se muuttuu, kun tänään lähden töiden jälkeen ajamaan kohti Sevillaa viikonlopun viettoon. Sevilla on tällä hetkellä keväisen Andalusian kuumin kohta (+30 C), joten pakkasin varmuudeksi kevyttä vaatetta mukaan (ja takin ihan vain varmuudeksi...).

Menen Sevillaan yksi ajatus mielessäni: feria-puvun osto! Olen kaverini kanssa kolunnut jo kaikki Málagan putiikit läpi, joten lähdemme nyt ostosmatkalle Andalusian pääkaupunkiin, joka on oikeutetusti flamenco-muodin mekka. Haussa on pinkki röyhelömekko vihreillä palloilla ja ilman hihoja. Saa nähdä löytyykö... Tavoite on kuitenkin keikaroida tämä feria-kausi ihkaomassa pallomekossa!

Ja lauantaina istun luultavasti olutlasi kädessä television edessä – kuten koko muukin Espanja – jossain Sevillan baarissa katsomassa kuukauden ensimmäistä El Clasico -ottelua. Real Madrid kohtaa FC Barcelonan kotikentällään 80 000 katsojan ja miljoonien tv-katselijoiden edessä. Kyseessä on La Ligan loppukauden tärkein peli, ja Barcelona kohtaa pahimman kilpailijansa 8 pisteen johtoasemalla.

Mutta ei ne El Clasico -jalkapallopelit tähän lopu. Espanjaa odottaa kunnon jalkapalloähky, kun 18 päivän sisällä Madrid ja Barça kohtaavat yhteensä neljä kertaa. (Hyvä uutinen laman kourissa kamppailevan maan baareille...) La Liga -ottelun lisäksi joukkueet kohtaavat 20.4. Copa del Reyn (Kuninkaan liiga) finaalissa sekä Mestarien liigan välierissä 27.4. ja 3.5.

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!