Taas on uusi lätty ulkona! Jee! Se olikin viimeinen ennen kesäloman alkua!! Siellä Suomessa on parasta olla noi samat helteet sitten kun lennän sinne fiiuuuuu.... Eihän mulla olisi edes vaatteita alle 20 asteen keleihin.

Ja sitten syvällistä pohdintaa. Mikä espanjalaisia miessukupuolen edustajia vaivaa, kun he sekoavat melkein mistä tahansa böönasta, jos hame ulottuu polviin asti tai ylemmäs? Itsellänihän hame ulottuu aina korkeintaan polveen (ja tulee aina ulottumaan), ja joka ikinen aamu saan sydärin ainakin viisi kertaa töihin kävellessä, kun takaa tulevat autot tööttäävät juuri kohdalla. Se on kuin refleksi. Hame - tööööt! Nainen - tööööt! Pikku-wolkkarin töötin vielä sietää, mutta rekan tööttäys aivan korvan juuressa saa sormet puristumaan nyrkkiin ja veren kiehumaan aivoissa. Mitä tööttäyksellä saavutetaan? Naisen kiinnostus? Ööö, tuskin. Kiusaa? Jep. Mutta miksi?!? Sitä eivät pienet mutta vilkkaat aivoni ymmärrä. Kokevatko miehet tööttäillessään jotain euforisia ylemmyyden tunteita? Tuntevatko he itsensä miehiksi? Eikö äiti opettanut paremmin?

Yllä mainitulla asialla täytyy olla jotain tekemistä sen kanssa, että naisia runnotaan neljän seinän sisällä joka päivä. Espanjan uutiset kertovat ikäviä asioita... (Ja nyt taisin unohtaa punaisen langan koko jorinasta...sori...)

ps. Enää yksi päivä Bisbalin konserttiin!! :D <3 <3