Málagan rannalla ollut konsertti olikin sit vähän isompi. Viime vuonna siellä oli ollut 150 000 ihmistä, tänä vuonna piti kai rikkoa ennätys. Aamu viiteen asti kestänyt konsertti oli Espanjan MTV:n järjestämä, "MTV Málaga Summer 07", ja se lähetetään Espanjan MTV:lta ylihuomenna. Katsokaa ihmeessä jos kanava näkyy!!

Nyt on myös remuttu Almerían teknofestareilla. Voin tunnustaa ihan suoraan, että olin sellaisessa humalassa (tarkoituksella), että pystyin keskittymään juhlimiseen musiikin kuuntelun sijaan. Prodigy oli ihan, no, jees, mutta kaikki muu meni todellakin oman musiikkimaun ohi. Ja kaukaa. Mutta kiitos perussuomalaisen parhaan kaverin alkoholin - yö oli mitä onnistunein!!

Kaikista ennakkoluuloista huolimatta ei festareilla näkynyt sinitukkaisia liiman imppaajia, vaan tavallista espanjalaista väkeä. Ja hippejä. Bileet alkoivat hiipumaan vasta auringon noustua taivaalle. Kuumuus karsi ainakin kaikki suunnilleen järjissään olevat - ja ihme ja kumma lukeuduin niihin tyyppeihin. Tajusimme lähteä autolle nukkumaan ennen nestehukkaa, ja kun seuraavaksi heräsin, oli auto taas liikkeellä. Ajoimme jonnekin Almerian hujakoille Pedron jonkun kaverin kotiin nukkumaan, siis oikeisiin sänkyihin, ja siellä meille tehtiin oikeaa ruokaa ja kaikkea. Ja siellä pääsi suihkuun. Siis puhtaan veden alle!!

Vaihteeksi lähtö taas venyi ja venyi niin, että pääsin omaan sänkyyn vasta kolmen jälkeen yöllä. Kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti olin tänään töissä kuitenkin pirteä kuin pieni peipponen!

Mutta nyt loppui juhliminen hetkeksi. Tänään aion nukkua koko iltapäivän ja illan tuolla rannalla. Täytyy nimittäin kerätä voimia uutta rupeamaa varten. Nyt on käynnissä siis Málagan feriat, ja keskiviikkona on bonuksena vielä kansallinen vapaapäivä. Se tarkoittaa sitä, että tiistaina duunin jälkeen pääsee tämäkin prinsessa nauttimaan espanjalaisesta elämänmenosta!