Hyvää Uutta Vuotta 2010!

Olen palannut taas Espanjan sateisiin, mutta Suomen -25 asteen pakkasiin verrattuna tuntuvat nämäkin kelit kesältä. Töihin voi tulla ilman takkia, villasukat voi jättää kotiin ja leggingsit riittävät toppahousujen sijaan.

Eilen iltapäivällä saavuttuani kotiin rupesin ensi töikseni siirtelemään kodin huonekalujen paikkoja – se on oikeastaan jo oma pieni perinteeksi muodostunut rutiinini aina matkojen jälkeen. Tällä kertaa siirsin ruokahuoneen parvekkeelle ja pianon olohuoneeseen ikkunarivin eteen. Illalla poraan värikkäitä lasilyhtyjä parvekkeen kattoon.

Kodin uudelleenjärjestelyn jälkeen aloin soittelemaan kavereille ja Pedron perheen jäsenille. Ensiksi kyseltiin miten matka meni, seuraavaksi kommentoitiin Espoon ammuskelua. Uutiset siis kulkevat. Pedron isä oli meille yrittänyt soittaakin ja varmistaa, ettemme vain olleet väärässä paikassa väärään aikaan. Vaikka lähellä Selloa olimmekin, niin emme sentä paikan päällä. Olimme ajamassa juuri Oittaalta Malmille kun kuuntelimme traagiset uutiset auton radiosta. Samalla ambulansseja ajoi vastakkaiseen suuntaan Leppävaaraan.

Noita ikäviä tapahtumia lukuunottamatta joululoma oli mahtava! Vietimme viisi tapahtumarikasta päivää Lapissa, niistä kirjoitan ehkä myöhemmin. Lisäksi pieni Lennitapio sai virallisesti nimen, Pedro oppi monta uutta käytännölistä suomen sanaa ja minut myytiin humalaiselle Lapin miehelle viidestä porosta (pääsin kuitenkin pakenemaan). Laitan pian myös lumisia kuvia!

Huomenna tapaan kolme kuningasta eli itämaan viisaat tietäjät Málagassa suuressa kulkueessa ja loppiaisena saan niiltä ehkä lahjojakin jos olen ollut tarpeeksi kiltti!