Jiihaa! Saan leikkiä sairaanhoitajaa seuraavat 10 päivää, kun lääkári laittoi Pedron sairaslomalle!! (Tai siis tosi kamalaahan se niinku oikeesti on...niinku..) Nyt voin pitää sen kotona kaiket päivät ja syöttää sille jätskiä ja kutitella vaikka varpaista. Eikö sairaanhoitajat teekin niin? Aion aktivoida ihmismielen kaukaisimpaan kellariin varastoidun hoivaviettini uudelleen, ja antaa sen virrata ilman turhia estoja. Luulen Pedron olevan melko helpottunut kun lähden 24. päivä kuukauden kesälomalle Suomeen.

Ja sitten sää.

Nyt on helle. Kaduilla kävellessä sieraimiin kiemurtelee kesälomilta tuttu auringossa hautuvien roskien vaimea lemu. Jo aamulla bussille kävellessä tulee hiki, ja iltapäivállä pysyttelen varjossa, ellei vieressä ole meri tai uima-allas. Ikkunat ovat auki vuorokauden läpeensä, peittona on pelkkä lakana. Tiedän kuitenkin, että vielä ei ole oikeasti kuuma.

Ja sitten vielä yksi juttu... Miksi yritán mennä kauppaan aina kello kolmen ja viiden välillä (eli heti töiden jälkeen). Luulisi jo neljän-viiden kuukauden oleskelun jälkeen oppineen, että juuri silloin on siesta ja kaikki paikat on suljettu.

Eipä muuta. Lähden sairaanhoitajan hommiin :)