Heippa vaan! Olen laiskistunut vuodattamaan. Nyt, kun elämä on jollain tavalla rutinoitunut, en jaksa teille samaa jauhaa päivästä toiseen: Käyn viikoittain salsa- ja danza del vientre -tunneilla, noin kerran pari viikossa käyn ulkona, viikonloput vietän Pedron kanssa rannalla/tennistä pelaten/söpöillen ja silloin tällöin käyn kävelyllä sijaisäitini kanssa. Siinä viikko-ohjelma.

Nyt olen saanut kontaktin myös joihinkin espanjalaisiin nais-merkkisiin ihmisiin. Kaikkein parhaimmat kaverit löytyvät silti edelleen Suomesta, ja kaikkia rakkaita on tietysti kova ikävä. Mutta heikon hetken tullen pitää Pedro järjen pääkopassani laulamalla rakkauslauluja (ilman mitään musiikillisia lahjoja) ja tanssimalla tecktonikia tai balettia noin 3 cm päässä naamastani. Ja sillä saralla kaikki on muutenkin loistavasti. Voisinkin sanoa, että löysin täältä enemmän kuin osasin pyytääkään. Että heeeeeeelllllvetin hyvin menee!

Nyt on taas mansikkakausi, ja olen syönyt marjoja joka päivä vähintään puoli kiloa. Lisäksi ajattelin tänään, että nyt jos pelattaisiin sananselityspeliä, niin varmana voittaisin – sen verran olen joutunut selittämään sanavarastoni ulkopuolella olevia sanoja espanjaksi.

Sitten tyhjenikin sanallinen arkku. Huomenna (ehkä) lisää. Hei hei!