Heippa taas! Tänään alkaa Fuengirolan feriat (ikkunan ohi meni jo suloinen feria-pukuinen pikku tyttö) ja huomenna on kaupungissa fiesta eli vapaapäivä kaupungin pyhimyksen kunniaksi. Niinpä olemme mekin vapaalla töistä, ja samaan hengenvetoon päätimme pitää perjantainkin vapaaksi. Tosin perjantain vapaa varastettiin ensi viikon tiistain kansallispyhästä, sillä olisi ollut hölmöä tulla töihin tyyliin joka toinen päivä. Tulemme siis tiistaina töihin muun Espanjan lomaillessa.

Ja tälle pitkälle viikonlopulle eli puentelle on ainakin minulla suuria suunnitelmia. Ferioiden lisäksi olen lähdössä kolmen päivän vaellukselle Sierra Nevadan vuoristoon – siis vuoristoon, jossa on Espanjan mantereen korkein huippu. Huipulle kiivetään, mikäli kunto kestää. Sain työkavereilta lainaksi jo rinkan ja tuulta pitävän urheilutakin. Lisäksi mukaan täytyy ottaa lapaset, pipo, kaulaliina yms. sillä Sierra Nevadalla lämpö voi laskea jo miinuksen puolelle. Luntakin saattaa tulla.

Mutta maisemat ovat kuulemma niin upeat, että ihan vaan niiden takia jo kannattaa kavuta 2 000 kilometriä meren yläpuolelle.

Maanantaina kerron miten retki meni!