Páivityksiä parin päivän edestä:

Sunnuntaina, kun heräsin yli puolen vuorokauden koomasta (siis ihan vaan perus unesta), järjestelin lisää tavaroita, huonekaluja ja ajatuksia. Iltapäivällá kävin Malagassa päiväkävelyllä parin tyypin kanssa, ja siellä sattui olemaan sopivasti keväänavauskarnevaalit. Siis ei mitään ihmeellistä - musiikkia lapsille ja paljon polvenkorkuisia prinsessoja ja inkkareita (oisin itsekin pukeutunut jos olisin vaan tiennyt...). Illalla tuli vielä se teidän tuomitsema pikkupoliisi kylään.

Maanantaina heräsin superpirteänä (nyt vähän huijasin, koska enhän mä oo koskaan pirteä aamuisin, mutta niinku tavallaan henkisesti olin silti) kello seitsemän uuteen työpaikkaan tutustumista odottaen. Menin varmuudeksi samaa matkaa Samin kanssa (siis sen tyypin jonka paikalle minut palkattiin), jottei paha susi söisi matkalla. Ne tyypit siellä töissä oli tosi kivoja, ja luulen että viihdyn tuolla oikein hyvin. Ja sitten se espanjalainen tyyppi (ne sanoo sitä kai möröksi), uusi kolleegani, on oikeesti tosi mukava. Ja olen ymmärtänyt jopa mitä se mulle puhuu (luullakseni), ja saanut sanottua jotain takaisinkin.

Uudesta työstä vielä sen verran, että on tosi hassua kun kaikki tulee samaan aikaan ja lähtee samaan aikaan. Tätä kai tarkoittaa sana "toimistoaika". Ihan uutta minulle! Mutta aika siistiä. Siis se ettei tarvitse miettiä että moneltako tulisi ja monelta mahtaa päästä taas kotiin.

Huomenna menen poliisiasemalle hakemaan sosiaaliturvanumeroa, ja ehkä pankkiin. Eilen hankin espanjalaisen puhelinnumeron (jota en nyt kuollaksenikaan muista), joten suomalainen numero on nyt hyllyllä ainakin sen aikaa kunnes saan ostettua uuden puhelimen.

Perheasioihin: Lotalle (ja kaikille asianosaisille ja -osattomillekin) hyperisti onnea! Raskas taakka on nyt ulkona (ja varmaan kitisee ja kakkaa, iik), ja teidänkin perheellä alkaa uusi aikakausi. Onks se nyt sitten Eero jr. vai miká? Ja fotoja vaan tänne tulemaan! Haluan nähdä sen!

Ja Tero hei, laita mulle pari fotoa läksäreistá, jookos?

ps. Kiitos runsaista kommenteista! Niitä on superihana lueskella! Kirjoittakaa niitä vähintään yhtä paljon jatkossakin!!!!!!!!!!! Huomiseen!!!!!!!!!!!!!