Koska eilen oli niin paha hengittää ja aivastelin jatkuvasti, päätin ottaa allergialääkeannostelun omiin käsiini. Viis lääkärien typeristä ohjeista. Tv-uutisissakin allergiakartta näytti Málagan alueella kirkuvan punaista, joten ensiavuksi nappasin kaksi pilleriä saman tein. Yön nukuin loistavasti. Kerta kiellon päälle -periaatteella söin aamulla vielä yhden nappulan ennen töihin lähtöä.

Noh. Tänään olen töissä ihmetellyt, että kyllä se on kumma kun nukuttaa niin vietävästi, vaikka kävin ajoissa sänkyyn. Silmät lumpsahtelee ihan huomaamatta kiinni, vaikka yritän puristaa naamalihaksilla yläripset otsaan kiinni. Sitten välähti ovela ajatus, että ehkä näillä allergialääkkeillä ja koneen edessä pilkkimisellä on joku yhteys. Mieleen muistui, kuinka pienenä olin kokonaisen päivän pois pelistä kun söin yhdenkin tabletin. Nyt pienessä yliannostuksessa olen yhtä ryhdikäs kuin raparperikiisseli.

Onneksi Annilotta tulee tänään minua tänne hoitamaan. Haen äitimummin ja pienen Annin kentältä alkuillasta, ja sitten Anni voi laastaroida (mikä tahansa kipu ja sairaus lähtee lasten leikeissä pois laastarilla) minut kuntoon pienen sairaanhoitajaleikkijän huolellisuudella.