Pedron postiluukusta tippui maanantaina kirje. Se oli Joulupukilta.

Kirjeessä oli Rovaniemen leimat ynnä muut aitouden merkit, ja joku osaava tonttu oli kääntänyt pukin viestin espanjaksi. Muutaman minuutin huolellisen lueskelun jälkeen rakkaani kysyi, olinko minä kirjoittanut kirjeen. No en todellakaan! En edes osaisi kirjoittaa niin täydellistä espanjaa, ja sitäpaitsi kirje tuli Suomesta. No olinko sitten muuten vain kirjeen takana? No en!! Sain vakuutella viattomuuttani (olen oikeasti viaton) muutaman minuutin ja esitellä aitoja Lapin postileimoja ja joulupukin postikonttorin leimoja, ennen kuin rakas alkoi pikkuhiljaa uskomaan, että kirje oli todella itse Joulupukilta. Suomen Lapista. Seuraavaksi jouduin kolmannen asteen kuulusteluun, että kuka voi tietää hänen osoitteensa. Sanoin, että mun äitini.

Joten äiti. Saatat joutua kuulustelun kohteeksi sitten Suomessa, mutta älä myönnä mitään. Vai siis onko sulla edes mitään myönnettävää?!? Ehkä Pedro vaan on ollut niin kiltti, että Joulupukkikin viitsii lähetellä kirjeitä muuten vaan. Eikös..?

Itse sain maailman ihaninta postia eilen – kortin Annilotalta. Anni oli ihan omin pienin taitavin käsin kirjoittanut koko kortin sisältämän viestin: Annilotta pikkuinen iloisena hyppelee siten tätin Suomeen jouluksi saa. Kirjainten koko vaihteli kivasti kärpäsestä härkäseen ja rivitkin olivat hieman väkkärässä, mutta se, että niin pieni tyttö osaa kirjoittaa niin ihania asioita, on valtavan suloista!!! Lisää yhtä ihanaa postia mulle heti!!!!!!!!!!!!!!!!