Kolme ekaa päivää jouduin valittelemaan Espanjan suunnille, etten ole nähnyt aurinkoa ollenkaan (tositarina). Mutta koittihan sekin päivä. Tänään oli jopa hetken ihan "lämmin".

Ne ensimmäiset päivät - pelkkää sadetta - olin Elimäellä landella perheen ja siskon ja sen lasten (ks. blondi kuvassa) kanssa. Jumissa sisällä. Prinsessa-leikit on ihan jees, mutta vauvan kuola kasmirvillatakilla on jo ehkä vähän liikaa. Paskahousun pelaaminen iltaisin oli ihan kivaa, koska isi hävisi koko ajan. Sitten tuli hinku kaupunkiin ihmisten pariin, ja täällä olen edelleen.

Torstaina olin Lapkon keikalla, siis rokkikeikalla, virittäytymässä suomalaiseen angstifiilikseen. Ja Tuska-festaritkin alkoivat juuri sopivasti. Vastapainoksi kävin Tennispalatsin taidemuseossa katselemassa valokuvia Suomesta. Oletteko muuten huomanneet, että Helsingin asematunnelissa on tietty ominaistuoksu? Se oikein osui nenään näin muutaman kuukauden poissaolon jälkeen. Ja ainahan Helsinki on ollut kaunis kaupunki, mutta nyt se on näyttänyt oikein erityisen kauniilta. Harmi vain, että sitten tulee talvi ja pilaa kaiken...

Täällä ollessani olen tietysti myös käynyt Helsingin yöelämässä. Suurin ero Espanjan yöelämään on se, että täällä moni lähtee kotiin silloin kun Espanjassa vasta lähdettäisiin baareihin. Huomasin myös, että uuden tupakkalain myötä baareissa haisee tupakansavun sijasta oksennus, hiki ja vanha viina. Tupakan haju oli ehdottomasti parempi.

Tässä voisi jorista vaikka kuinka, mutta nyt painun nukkumaan. Huomenna myyn lopun Suomessa olevan maallisen omaisuuteni Hietsun kirppiksellä. Tervetuloa vaateostoksille :) !!!!

Pusut ja heipat!!!

ps. Kiitos tytöt hauskasta illasta!! Ootte superihania!! Ja kiitos Antille yösijasta!! t. koditon ulkomaalainen