Barcelonasta toipuminen ei ottanut kuin yhden maanantai-illan lisáä nukkumista. Nyt olen yhtä kuin uusi!

Olen puhunut vaikka kuinka monen Málagalaisen kanssa muuttamisesta, ulkomailla asumisesta ja matkustamisesta. Kun kerron haluista muutaa vielä joskus jonnekin muualle, lämpimäán tietysti, vaikkapa sinne Barcelonaan, päättyy keskustelu yleensä yhteen ja samaan lauseeseen: "Muutat tänne vielá takaisin - pysyvästi."

Jostain syystá kaikki Málagalaiset tuntuvat rakastavan kaupunkiaan ja ovat vakuuttuneita, että matkustin kuinka paljon tahansa, haluan lopulta palata tänne kerran täällä asuttuani. He myös muistavat kertoa kuinka avoimia, ihania, välittömiä ja iloisia he ovat. Verrattuna ihan keihin tahansa. Olen myös huomannut, ettei monellakaan paikallisella ole suurempia haluja matkustaa muualle, ei edes toisaalle Espanjaan. Ehkä tässä syy siihen toivottamaan kielitaidottomuuteen johon täällä jatkuvasti kohtaa. Ei vain kiinnosta, piste. Mutta mitä tuohon voi sanoa - kaikkihan täällä ovat ihania ja avoimia!

Siinä se pohdinta. Nyt lähden kalastamaan suomalaisen ystäváni (Sonja = pesisleirillä espanjassa) tuolta juna-asemalta. Mentäiskö shoppailemaan vai syömään, syömään vai shoppailemaan..?