Unohin ihan kokonaan laittaa yhden tärkeän tiedotteen tänne. Pihalle on vihdoin ilmestynyt ne keväällä tilatut palmut ja muut kasvit. Vaikka ne palmut on vasta vauvoja (siis pari metrisiä), niin kyllä niistä saa jo vähän varjoa. Tuolla on nimittäin helle.

Talon natsitarkkailijatäti on taas loman aikana ripustellut kaikenmaailman kieltolappuja ja uhkauksia pitkin käytäviä. Se kulkee tuolla otsasuonet pullistellen, kun koko ranta, ja tietysti meidán talokin, on táynnä riehakkaita lomailijoita. Se ei voi sietäá naurua, ilonpitoa tai mitään muutakaan inhimillistä. Siksi sen seinänaapurihuoneistot on kuulemma tyhjilläán – kukaan ei halua olla sen naapuri.

Tänään on todella kuuma ja hiostava päivä. Huomenna on kuulemma kuumempaa... No kuiteskin, voin tämän päivän viettää jossain ilmastoidussa tilassa, koska oon niin ahkerasti ollut tähän asti joka iltapäivä rannalla. Tekemässä niitä hiekkaenkeleitä ja muuta kivaa :)

ps. lehti muuten meni painoon. eli ei tartte nähdä enää stressipainajaisia siitäkään aiheesta (kuten lomalla pari kertaa tapahtui). hiphei!!! pusut!!!!