Eilinen konsertti oli aivan mahtava! Kuvii ei oo, kun en muistanut ottaa. Mutta kerrassaan mahtava tuo Alejandro Sanz. Tuli melkein tippa linssiin kun sil on niin ihaneit kappaleit.

Liikenne Málagan jalkapallostadionin ympärillä oli mahdoton. Kaupungin halki ajamiseen konsertin loputtua meni yli 1,5 tuntia, vaikka sinne päin päästiin alle puolessa tunnissa. Sitten ajettiin vielä (huom. minä ajoin!) Pedron asunnolta mun kotiin keskellä yötä kaikkien hullujen humalaisten ja pilvipäiden seassa, ja kello oli taas yli kolme ennen kuin pääsimme nukkumaan.

Koska huomenna, lauantaina, on se jättifestari siellä Almeríassa, aateltiin aluksi, että ainakin perjantaina kannattaa nukkua kunnolla. Mutta. Sitten kuulin sellaisen huhun, että Orishas Kuubasta (aivan mahtava bändi!!) soittaa Málagan rannalla tänään klo 00.30. Pedron outo musiikkimaku kohtaa omani juuri tämän bändin kohdalla, eikä tätä voisi muutenkaan jättää väliin, joten sinne siis!!!

Tänään kannattaa muutenkin mennä Málagaan illalla, sillä nyt alkaa reilun viikon kestävä Feria de Málaga. Feriaviikko avataan tänään kaupungintalon parvekkeelta pidettävällä puheella, jonka jälkeen paukkuu ja räiskyy taivaan täydeltä periespanjalaiseen tapaan. Sen jälkeen onkin viikko pelkkää iloa ja riemua, loppuen sunnuntaina 19.8. Málagalaiset ovat perinteitään kehittäessä olleet niin fiksuja, että feria-viikon jälkeinen maanantai on yleinen vapaapäivä koko kaupungissa. Harmi, ettei vapaapäivä koske omaa työpaikkaani (ja siis koko muuta Fuengirolaa).

Pusut!! Mie tykkään teist!!