Eikö mikään riitä? No, nyt katkesivat sitten sähköt. Tai siis katkesivat eilen. Voimalinjojen ylikuormitus on sekin tulosta valtavasta turistien virrasta ja ilmastointilaitteiden kovasta käytöstä. Koska eilen ei ollut sähköjä koko työpaikan lähiympäristössäkään, sain lähteä aikaisin kotiin. Ajattelin käydä läheisessä supermarketissa ostoksilla, mutta sielläkin olivat valot ynnä kylmäkoneet ynnä kassat ilman virtaa. Myöskään pankista ei tullut rahaa, kahviloiden kahvikoneet eivät toimineet, liikennevalot olivat toimintakyvyttömiä ja kirkon kellokin näytti väärää aikaa. Koko Los Boliches oli pimeänä.

Eilen oli myös ennätyskuuma päivä. Tulikuuma. Bussilakon jatkumisen johdosta jouduin kävelemään monet kerrat ylös ja alas rinteitä junapysäkille, helteessä ja monien kantamusten kanssa, jotta sain asiani toimitettua.

Eilen nimittäin olin Bollywood-bileissä, jossa tietysti pukeuduttiin asiaan kuuluviin varustuksiin. Eli kiitos äiti siitä Intian-tuliaisesta. Nyt sille löytyi hyvää käyttöä!

Juhlat pidettiin malagalaisen kerrostalon katolla yliopiston kampusksen vieressä. Kattoterassille oli asetettu iso valkokangas, videotykki ja äänilaitteet, ja illan teeman mukaisesti katsoimme aidon intialaisen Bollywood-leffan. Jos jotain kiinnostaa nuo Bollywood-elokuvat – tai vaikkei kiinostaisikaan – niin tätä leffaa voin suositella lämpimästi! Sen nimi oli "Om Shanti Om", vuonna 2007 valmistunut täkäläinen megahitti, josta tuli kertaheitolla maan suosituin elokuva. Kattoterassille oli aseteltu myös iso noutopöytä ruokia ja juomia nyyttikestiperiaatteella, ja intialaisesta ravintolasta oli joku saanut tutulta kokilta isot padat curry-kanaa, riisiä ja jotain toista kastiketta.

Tämä Bollywood-elokuva oli melko lyhyt, vain kolme tuntia, joten saimme elokuvan loppuun jo kahden maissa yöllä. Itse filmin jälkeen opetti illan emäntä, Bollywood-intoilija ja itseoppinut Bollywood-tanssija meille elokuvan liikkeitä. Nuo leffathan ovat siis musikaaleja, joten tanssista ja musiikista löytyy. Siellä, kuumassa yöilmassa talon katolla, tanssimme teemassa pitäytyen neljään saakka.

Nyt on vähän väsy kun olen saanut nukuttua vain vajaat kolme tuntia, ja tänä viikonloppuna pitäisi vielä ajaa Cádizin suunnille telttailemaan.

Siitä sitten maanantaina!