Täytyy päivittää blogia locutoriosta, kun töissä ei toiminut netti koko päivänä (syyttäkää, ylläri ylläri, Telefónicaa).

Pedro tylsäilee taas, kun sillä on joku paha koe maanantaina. Se on koko aika nenä kiinni kirjoissaan (nörtti), joten tekemisen puutteessa karkaan viikonlopuksi Granadaan. Eräs ystävä ehdotti viime viikonloppuna tätä vaihtoehtoa, ja nyt kun ajatus on muhinut päässä koko viikon eikä Pedrostakaan ole seuraksi, vietän pari seuraavaa päivää tuossa mustalaisten ja hippien kansoittamassa kaupungissa. En tiedä muuta, kuin että luvassa on grillailua, lisää syömistä ja illalla mennään ulos – syömisen päälle. Kuulostaa hauskalle!

Eilen olin Benalmádenan filmifestivaaleilla katsomassa yhden intialaisen elokuvan. Kokemus oli sinänsä hauska, sillä elokuva oli hindiksi (vai mitä ne siellä puhuu?) ja tekstitys espanjaksi. Ja nyt sekin on todistettu, että jos minäkin voin seurata elokuvaa espanjalaisilla teksteillä, on espanjalaisten turha selitellä tästä eteenpäin, että tekstitettyä elokuvaa on hankala seurata. En suostu katsomaan enää yhtäkään espanjaksi dubattua elokuvaa sillä verukkeella.