Sori, jäi eilen kirjoittamatta kun piti kiirehtiä kotiin. Sara teki ruokaa :) Tosi hyvää munakoiso-tomaatti-pastaa. Lopun iltaa olin autuaan tiedottomana altaalla nukkumassa. Heräsin varjosta, kun aurinko oli jo ehtinyt rakennusten taakse piiloon.

Vaikka Sara ja Riikka olivat vannoneet huonojen bussikokemuksien seurauksena, etteivät jalallaan astu linjurin kyytiin, istuimme linjan 110 bussissa hieman yli kymmeneltä illalla kohti Málagaa. David nouti meidät autollaan jatkokuljetukseen, ja ennen kahtatoista istuimme Málagan rannalla puolityhjässä chiringuitossa. Siellä esiintyi joku rokkibändi jota piti kannustaa. Myöhemmin myös Pedro ja Juanjo liittyivät seuraan. Lähdimme nukkumaan kahden jälkeen, koska bändi oli niin tylsä.

Olen muuten positiivisesti yllättynyt Pedron englanninkielen taidoista. Ehkä se pärjääkin ihan ok sitten Suomessa. Nyt on jo matka-aikataulukin suunnilleen tiedossa :)

Tänään menemme illalla Tivoli Worldiin pyörimään karuselleihin. Tai ainakin minä aion keskittyä karuselleihin. Saralla on vankka aikomus uskaltautua kauhujen taloon, jossa elävät näyttelijät yrittävät pelotella kunnon kansalaisia mörköpuvuissaan. He onnistuvat tehtävässään. Kauhutalon teemana on tällä kertaa moottorisahamurhaajat ja vampyyrit ja muut karseet tyypit. Kävin siellä silloin, kun teemana oli ufot ja humanoidit. Toistan kokemuksen korkeintaan huumattuna pakon edessä.

Meidän mukaamme tulee myös Laurenin seuraaja - pomon uusi au pair. Toivottavasti se on kiva, jotta saan tyttökaverin jolle purkautua vaate- ja mieshuolista. Ilta jatkuu huvipuistosta lähisataman diskoihin, jos Sara vaan jaksaa olla ihmisten ilmoilla...