No, ihan normaalin keskustelun merkeissä kerroin Pedrolle torstai-illan hämärästä Marokon-puhelusta. Se oli ihan että häh? (Reaktio oli mielestäni uskottava.) Se yritti tosi kivasti miettiä kuka se tyttö vois olla. Se aatteli, että esimerkiksi se pikkupoliisi vois tapailla nyt jotain marokkolaistyttöä ja että se tyttö olis nähnyt mun jonkun viestin tai jotain...

No, se siitä. Jos se soittaa vielä uudestaan, niin sitten rupean soittelemaan sille pitkin öitä myös. Nih.

Eilen sain vihdoin purettua matkalaukun ja siivottua asunnon lattiasta kattoon. Napsin välillä jääkaapista lentokentältä ostettua fazerin sinistä, sellaista muodotonta kylmää ruskeaa mönttiä, kun suklaat vahingossa unohtui muhimaan Pedron auton takakonttiin muutamaksi päiväksi...

Kävin eilen illalla myös pitkästä aikaa rullaluistelemassa. Selkä ja säärethän siinä tuli vaan kipeiksi - mieluumin olisin jäänyt katsomaan Málagan rannalle rakennetulta ulkoilmavalkokankaalta näytettyä elokuvaa. Málagan rannalla on taas tänä viikonloppuna vaihteeksi joku tapahtuma, ja ranta oli täynnä ihmisiä ja ilmassa leijui vahva marihuanan tuoksu.

Koska olimme jo valmiiksi Málagassa, olimme yötä Pedron kotona. Lattialla vipeltävät torakat tekivät rentoutumisen hieman vaikeaksi, etenkin Pedrolle, joka joutui metsästämään jokaisen näköpiiriini eksyneen yksilön. Olen menossa tänäänkin sinne, joten taidan ostaa menomatkalla muutaman spray-pullon jotain torakkamyrkky?

Tänään illalla on tiedossa myös tuplatreffit (en oo niiden mikään suuri fani). Pedron joku tosi hyvä kaveri on käymässä täällä pohjois-espanjasta uuden tyttöystävänsä kanssa, joten kai se on pakko. Sunnuntaina onkin taas uudet kuviot. Lähdemme (edelleen sen pariskunnan kanssa) aamulla aikaisin ajamaan kohti Cadizia. Siellä onkin aikaa makoilla rannalla koko päivä. Ostin juuri uudet bikinitkin ihan sitä varten :) Nyt läden testiajamaan nämä bikinit tuonne lähirannalle. Pari kaveria tulee sinne kohtapuoliin myös.

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin.