...Einolle ja minulle! Pienen Annilotan vielä pienempi Eikka-veli täyttää tänään kokonaisen vuoden! Ja vuosi sitten, kun pikkuveikka puski tiensä tähän maailmaan, aloitin minä työt samana päivänä täällä nykyisessä duunissani. Eli onnea vaan minullekin! Olen ollut nyt tasan vuoden Espanjassa!

Pullat kaikille!

Eilen jatkoin oman kodin askartelua. Kädet ovat kyynärpäitä myöten vaalenapunaisissa täplissä baarijakkaroiden maalaamisesta, mutta kyllä tuli upeat! Niillä jakkaroilla ei tohdi edes istua, kun ovat niin hienot! Tosin jakkaroiden istumaosa puuttuu edelleen, joten ei tule edes kiusausta. Mitähän seuraavaksi keksisi...

Tänään tein muuten henkilökohtaisen ennätyksen aamurutinoissa, sillä heräsin vahingossa vasta 7 minuuttia ennen bussille lähtöä. Siinä seitsemän minuutin ruhtinaallisessa ajassa ehdin pukea vaatteet, etsiä huomiset vaatteet ja muut romppeet kassiin (menen Málagaan täksi yöksi) ja pestä hiukset. Tosin samppoopullosta oli pesuaine loppu, joten lopulta vain lääsysin hiukset vedellä niin puhtaaksi kuin sain.

No en saanut.

Vielä paljon onnea pikku-Eikalle! Hyvä että lahja tuli perille, ja toivottavasti saan pian paljon kuvia katseltavaksi!!