En ole niin itsekeskeinen kuin joskus kuvitellaa, vaan vaivaudun lukemaan ajoittain muiden kanssaeläjien blogeja. Lähinnä Suomesta. Viime aikoina olen saanut täydellisiä repeämiskohtauksia vieraillessani edellisen duunipaikkani sivustoilla, nauttien erityisesti Elli-tädin viimeisimmästä tuotannosta.

"No, koska kyseessä on kuitenkin hirmuisen kiltti ihminen, ajattelin nyökytellä ja esittää ymmärtäväni hänen lauseitaan, joista puuttuivat usein subjekti, objekti ja verbi. Poistuessamme ravintolasta mies kuiskasi minulle:
– Koska olemme venäläisessä ravintolassa, niin heti kun vastaan tulee ryssä, olen että "kung fu"! ja heilautti kädet ristiin rintalastansa eteen
."

Haaa-hhaa-haa-hahha-haa! Voin eläytyä tuohon hetkeen täydellisesti! Bingo! Otehan on kuin suoraan edellisen elämäni deadline-illoista. Aku, kaikki rauha sielullesi, mutta kukaan nykyisen elämäni ympyröissä ei päästele vastaavanlaisia aivopieruja. Joita aiemmin kuulin siis päivittäin. Muutenkin on tuo konferenssimatka tainnut mennä putkeen. Ilman siitä kertovia sepustuksia olisin jo saattanut unohtaa millaista edellisellä työpaikalla oli - pahimmillaan ja parhaimmillaan.

Lisää mahtavuuksia. Julkkiskone. Linkki löytyy samaisesta blogista. Höpsis. Laitetaan linkki myös tánne. Klik! Ketä julkkua siis muistutat. Kone pyöräytti minulle Paula Koivuniemen. Upeeta! Mahtavaa! Tämä vain vahvistaa mainettani kotikutoisena homoikonina. Mikä se Teron sana sille taas olikaan...en nyt muista. Joka tapauksessa: tummat silmät, ruskea tukka, liikaa koruja ja aina aikaa homoille musisointiin.

Se siitä. Mummokin lähti tänään takaisin Suomeen, joten nyt voin taas mennä ja tulla miten huvittaa ilman turhia pistoja omassatunnossa (vai biletopin paljetitko ne vain siellä pistelee?). Suunnittelemme Laurenin kanssa matkaa Barcelonaan, kunhan vain lennot ja vapaapäivät sopisivat yhteen. Hintahan on joka tapauksessa naurettavan halpa - edestakaisinlennot haluallemme ajankohdalle ovat siiná 70 euron luokkaa. Hah!

Nyt yritän ryhdistäytyä ja saada edes joitain kuvia tänne blogiin. Että jotta saatte ihastella niitä omilta pikku näyttöpäätteiltänne. Pusut sinne kevääseen! Täällä sataa.