Kamalaa, miten on taas blogi-päivitykset jääneet pitkän aikaa tekemättä. Tuossa ihan kahden postauksen päässä on jotain lumikuvia, vaikka täällä on jo (melkein) täysi kesä! Makasin koko viikonlopun rannalla kavereiden ja kirjan kanssa, ja illalla pystyin lähtemään ulos hameessa ilman sukkahousuja ja hihoja! Kello neljältä lauantaiyönä auton mittari näytti 24 astetta ja hametta heiluttava tuuli oli kuin lämmin henkäys.

Postausten puuttumista puolustelen sillä, että olen niin paljon koko aika menossa ja tulossa. En ehdi keskittyä mihinkään muuhun kuin kaikkien sovittujen tapaamisten, illanistujaisten, matkojen ja harrastusten toimeenpanoon!

Esimerkiksi kaksi viikkoa sitten vietin koko viikonlopun Málagan kauniilla kaduilla. Kävin uudessa Thyssen-museossa, tapaksilla ja tietysti ulkona.

Viikko sitten olin torstaista lähtien Madridissa. Kävin muun muassa Suomesta Madridiin maalauksiaan ja veistoksiaan esittelemään tulleen Jasmin Anoschkinin näyttelyn avajaisissa Suomen Madrid-instituutin tiloissa. Samalla nautin turistina olosta pari päivää aurinkoisessa pääkaupungissa vuosien takaisen lukiokaverin kanssa kävellen kaupunkia ristiin rastiin ja nauttien kauniista päivistä ja tapaksista La Latinan ja ja Chuecan terasseilla. Muistiin jäi erityisesti La Latinan alueen gastronomiseksi palatsiksi uudistettu Mercado de San Miguel -kauppahalli ja Lavapies-alueen C/ de Argumosa ravintolakatu.

Ja nyt tänä (välillä lähes surrealistisia piirteitä saaneena) viikonloppuna kävin perjantaina kokeilemassa Benalmádenan Arroyo de la Mielin "Camino de la Tapa" -tapasreittiä, joka osoittautui odotettua paremmaksi. En tiennyt ennen reitille lähtöä, että alueella oli niin paljon hyviä ja monipuolisia tapas-baareja. Lauantaina pidin kotonani pienimuotoiset juhlat, ja kuten jo alussa mainitsin: päivät lojuin rannalla pohjarusketusta kartuttamassa.

1302532834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e