Ei edelleenkään kuvia uudesta tukasta. Eikä kuvia voi nyt edes ottaa, koska sataa. Saattaisitte vielä saada sen mielikuvan, että täälläkin on kylmää ja märkää. Mutta oikeasti täällä sataa nyt ensi kertaa noin 3 kuukauteen (5 tippaa/neliömetri), joten antaa sataa vaan. Lämpötila edelleen noin +30 päivällä, +20 yöllä.

Fitnes-uutisia:
Tänään alkaa Pedron mukaan kuntokuuri, jolla mun peppuni saadaan teräksen kovaksi. (Tätä ollaankin odoteltu...) Pedro esitti asian eilen niin, että hän on tästä edespäin vastuussa peppuni kunnosta. Ajattelin, että sepä kiva, minun ei tarvitse tehdä mitään ja takalisto pienenee silti. Sitten selvisi, että pepun tiukennus tapahtuu niin, että juostaan (myös pepun omistaja juoksee) joka toinen päivä rannalla hiekassa, jossa juokseminen on tavallista raskaampaa. Jo kahden viikon jälkeen olen (kuulemma) 3 kiloa kevyempi.

Saapa nähdä...

Pedron mielestä uusi, vielä aloittamaton pariskuntaharrastus – juoksu – myös tuo lisää laatuaikaa suhteeseemme. Itsekin olen keksinyt meille yhteistä tekemistä, mutta kovin toisenlaista... Kävin juuri El Corte Inglésin taiteilijatarvikeosastolla ostamassa kaksi valmiiksi luonnosteltua kangaspohjaa, joiden mukana on myös värillinen esimerkki maalattavasta kuvasta, ja kassillisen akryylivärejä. Hieman amerikkalaisia paint by number -tauluja haastavampi taiteilun muoto. Tiedän, että Pedro tykkää kovasti piirtää ja maalata, vain taiteelliset lahjat puuttuvat. Näin voidaan maalata yhdessä niin, että tauluista tulee ehkä ihan siedettävät.

Seuraava askel kohti Oikean Taiteilijan uraa on maalata pieni taulu ilman valmista luonnosta jonkun oman valokuvan pohjalta... Mutta se on vasta kaukaisessa tulevaisuudessa (vaikka ostin innostuksissani maalauspohjat jo siihenkin!).

No niin. Ei sitten muuta kuin maanantaihin! Itse menen tänä viikonloppuna Marbellaan kaverin luokse kyläilemään.