Nyt on talviturkki heitetty menemään! Pulahdin lauantai-sunnuntaiyönä Marbellassa erään huvilan uima-altaaseen kun niin kovasti houkutti. Vesi oli tietysti jääkylmää, mutta nyt on sekin pakollinen kesänavausriitti toimitettu.

Viikonloppu oli jälleen mitä ihanin, niin sään puolesta kuin muutenkin. Tutustuin taas uusiin paikkoihin ja ihmisiin, ja päivät loikoilin rannalla.

Lauantaina olin tyttöjoukon kanssa Marbellan Puerto Banuksessa – rikkaiden, nousukkaiden ja piloille hemmoteltujen ulkomaalaisten (espanjalaiset kyykkyyn!) leikkikentällä. "Minkälainen huvivene teillä on?" ja "Montako sporttimersua tallistasi löytyy?" tuntuivat olevan aivan luonnollisia keskustelun avauksia. Eräs oppaaksemme ryhtynyt komistus (joka ajeli sporttimersulla ja omisti huviveneen, tietysti) vei meidät linnan näköiseen yökerhoon, jossa pääsyvaatimuksena täytyi havaintojeni mukaan olla vaalea pitkä tukka ja tekotissit. Miten päästivätkin minut sisään... Siellä ruskettuneiden, suurihuulisten pintaliitäjien joukossa rentoutuminen näytti olevan viimeinen asia mitä saattoi tehdä. Tunsin hillittömän kilpailun olevan koko ajan käynnissä. Kellä on suurimmat huulet, pumpatuimmat lihakset, vaaleimmat tukat, eniten ystäviä, eniten viinaa, hauskimmat jutut... Huh!

Suosittelen paikkaa kaikille wanna-be-parishiltoneille, muut tuskin viihtyvät. En voi tosin kieltää etteikö hauskaa olisi ollut (syytän siitä hyvää seuraa, älkää vain sekoittako minua haluan-olla-hiltoneihin, iik!), ja sainhan tuntea Dynastian Alexismaisen elámäntyylin tuulahduksen omassa mitättömässä elämässäni, haha :) Paras hetki oli kuitenkin se, kun päivällä pääsin takaisin omille kuluneille kotinurkille syömään nakkisoosia tukka sekaisin.

Sen pituinen se. Nyt shoppailemaan!!!!!! pus ja moi kaikille! Kommentoikaa rakkaat ihanuudet!