No sen piti olla kyllä jo eilen. Piti lähteä lenkille ja piti vaikka mitä muuta, mutta olen jo juurtunut niin syvälle sohvan poimuihin, ettei Uuden Elämän aloittaminen ollutkaan niin helppoa.

Mutta tänään se tapahtuu! (Fanfaareja ja laservaloshow! Taddadaa!) Tänään aion aloittaa uuden harrastuksen kinkkukahvojen sulattamiseksi, lenkkeilyn, sekä samalla aion luopua herkuista ja muusta ylimääräisestä napostelusta kesään asti. Ihan oikeasti. Arvoitukseksi jää, mihin piilotan kaikki joulusuklaat ja konvehtirasiat kiusaamasta haurasta tahdonvoimaani.

Ja tässä "bikini 2009" -projektissa on myös kirjallinen tukipilari – joululahjaksi saatu Itsekuri Päiväkirja. Siihen tuli ensimmäisellä täyttökerralla aika paljon miinuksia jenkkakahvojen kohdalle, mutta nythän nämä ylimääräiset ulokkeet ovat jo teoriassa pienenemään päin.

Tosin saman projektin aloitin jo puoli vuotta sitten (-5 kg kesään 2009 mennessä), mutta ohops miten tuo puoli vuotta vierähtikään kuin huomaamatta... No, ompahan tekemistä tähän kevätkaudelle.

Toivottakaa onnea!

ps. Onko olemassa herkkurasioihin asennettavia sähköpaimenia?