...jo huomista varten! Espanjassakin 6.12. on pyhä, Espanjan perustuslain päivä (el Día de la Constitución Española), enkä niin ollen ole huomenna töissä/päivittämässä blogiani ja meitä kaikkia Suomen kansalaisia onnittelemassa. Itse olisin halunnut järjestää pienet itsenäisyyspäivän kekkerit kotonani huomenna (koska ostin viimeeksi Suomessa käydessäni Suomen lipulla varustettuja koktailtikkuja ihan tätä päivää silmällä pitäen), mutta juhlat saavat nyt jäädä, sillä kotini näyttää siltä, kuin IKEA olisi räjähtänyt keskelle olohuonetta.

Jos jotain kiinnostaa, niin väärien huonekalujen vaihto-operaatio on edennyt jo siihen vaiheeseen, että vanhan tilauksen peruutus on tehty onnistuneesti. Nyt vain odotellaan uusien huonekalujen kotiinkuljetusta ja sitä, että ylimääräiset hyllymetrit kannetaan sieltä pois. Ja kun tämä joskus (ehkä ensi viikolla) tapahtuu, saan hakea IKEAsta hyvitystä kahden summan erotuksen verran, noin 88 euroa.

Mutta tänä jouluna ei nähdä kotia joulusiivossa ja järjestyksessä. Eilen kyllä pystytin espanjalaisen jouluperinteen mukaisen jouluseimen (belén) erään pahvilaatikon päälle. On sekin jo jotain...

Hyvää itsenäisyyspäivää 90-vuotisen Suomen kansalle!!! Ja terveisiä papalle – urheasti maailman menossa pysyvälle sotainvalidille, ja mummolle – ikipirteälle lotalle!