Hei vaan ja anteeksi kun en ole kirjoittanut tänne rivin riviä yli viikkoon. Jostain syystä on koko ajan taas kauhea kiire päällä, ja lisäksi sain jonkun ihmeellisen korvatulehduksen (ilman flunssaa), minkä johdosta sekä nukkuminen että työn teko on astetta hankalampaa.

Kiirettä riittää, ja kiireemmäksi muuttuu.

Aloitin viikko sitten jo kolmannen liikuntaharrastuksen, sevillanas-tanssin, edellisten harrastusten funkin ja padelin lisäksi. Tänään sain päähäni aloittaa vielä HTML-Javascript-kurssin Málagassa, ja sitä tulee olemaan kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20-22 huhtikuuhun asti (jos minut kurssille huolivat). En ole ihan varma, onko tahti liian kova ottaen huomioon kaikki ylityötunnitkin, mutta nyt kun Pedrokaan ei ole täällä, on paras aika tehdä kaikki se mitä on tässä vuosien varrella suunnitellut tekevänsä. Eli nyt tai ei koskaan, nuorena jaksaa, jaadi-jaadi-jaa...

Lisäksi tämän vuoden joka ikinen viikonloppu on mennyt yöjuoksuksi, joten tänä viikonloppuna aion vain olla ja maata, syödä ja nukkua, shoppailla ja käydä leffassa.

Peace!