Kuten edellisestä postauksesta voi päätellä, ovat sääolosuhteet vaihdelleet melkoisesti.

Eilinen sattui olemaan kuitenkin taas yksi niistä ihanista, aurinkoisista talvipäivistä! Tein sen kunniaksi pitkän lenkin rantaa pitkin kaverin luokse toiseen päähän Torremolinosta. Laitoin musiikit korville ja aloin reippailla rantapaseota pitkin kohti keskustaa.

Viikonloppuisin, etenkin jos on hyvä ilma, on ranta täynnä muitakin kävelijöitä. Hyvästä säästä nauttii kirjava joukko paikallisia ja turisteja. Vastaan tulee vanhempi herrasmies siististi hattuun ja liivipukuun sonnustautuneena rouvineen, möhömahainen turisti ilman paitaa tiukasti taistellen kananlihalle joutumista vastaan, englantilainen lähiörouva liian pieneen ja mauttomaan tuubitoppiin ahdettuna, sporttisia lenkkeilijöitä, rullaluistelijoita, lapsia naamiaispuvuissaan (viikonloppuna oli Torremolinosin karnevaalit), pariskuntia jäätelöt kädessä, piraattilevyjä myyviä maahanmuuttajia säkkeineen – ja minä.

No, tänään taas sataa. Mutta se ei haittaa. Olen tervehdyttyäni taas saanut jättiannoksen uutta puhtia – olen pitkän tauon jälkeen päässyt ulos, treffeille, juhliin, urheilemaan ja yleensäkin pitämään hauskaa, ja laitoin kaiken kukkuraksi hienot ripsipidennyksetkin! Nyt on menossa taas sellainen energiatrippi, ettei mikään saa minua täältä alas!