Olin jo vaipua epätoivoon torstaina. Tapani mukaan tein sairaana töitä koska aikataulut niin vaativat, ja siitähän tauti vain paheni. Torstaina kotiin bussissa körötellessä meinasi päästä itku, joka kotona sitten tirahtikin, kun kaikki imusolmukkeet paukkuivat turvonneina ja lihaksia särki vietävästi.

Perjantain pidin vihdoinkin sairaslomaa, paitsi että kävin hakemassa sen kirotun sosiaaliturvanumeron työsopimusta varten. Jouduin juoksemaan Málagassa kahden viraston välillä, jonottamaan tietysti kahdesti, juoksemaan hakemaan kopioita papereista ja sitten taas jonottamaan lisää. Se siitä. Ei muistella koko asiaa...

Takaisin asiaan. Olin siis sairaana, allapäin, ja muutenkin veto poissa. Läksiäislahjaksi saadun hätäpaketin Horna Sisut auttoivat jaksamaan hetkellisesti, mutta eivät purreet tautiin. Toimiston työharjoittelija kävi torstaina apteekissa puolestani hakemassa antibiootteja (imusolmukkeita ja poskionteloita varten) ja yskänlääkettä, ja huom! Ne maksoivat yhteensä reilut 6 euroa. Note 1: lääkkeet ovat täällä halpoja.

Sitten saapui posti. Mikä mahtava yllätys siellä odottikaan!!! Sain ainakin 5 kilon painoisen jättipaketin entisiltä rakkailta työkavereilta täynnä lehtiä ja pienen kirjelappusen siinä mukana! Aivan ihana piristys! Ja juuri oikeaan aikaan! Sain myös toisen, vielä edellistäkin ihanamman postin (sori vaan perämiehen katu). Se oli nelisivuinen kirje täynnä hienoja kirjaimia ja rivejä. Sanomaa en kyllá tajunnut. Kirjeen oli omakätisesti kirjoittanut Annilotta 5-vee - värikynillä kopiopaperille - ja kirje oli myös itse taiteltu kuoren sisään. Sen verran omituiset laskokset siinä oli. Nämä kaikki yhteensä tekivät minusta lopulta hyvävointisen, ja nyt on taas mieli katossa. Ja aurinko paistaa!!!!!!!!! (aamun ukkoskuuroa ei tietenkään enää muistella)

Nyt lähden Laurenin kanssa Málagaan metsästámään Semana Santan (siis pääsiäisviikon) kulkueita, kunhan ensin ostetaan ne lentoliput sinne
B-A-R-C-E-L-O-N-A-A-N ! ! ! Hahahaaaaa!!