Olipa piristävä viikonloppu! Synkistä sade-ennusteista huolimatta aurinko paistoi ja oli lämmintä. Perjantain huonon tuulen pelasti Annilotalta saapunut lähetys, jossa oli kaksi Annilotan itse tekemää "kirjaa". Toisen kirjan sisältö oli pelkkiä sydämiä erivärisillä sivuilla, mutta toiseen oli kirjoitettu ilmeisesti tehtäviä (?) ja kirjaan oli laitettu oikein muovikannet. Perjantai-iltana myös Sara ja Ykä palasivat autoretkeltään, ja istuimme koko illan (ja melkein aamunkin) sataman baareissa.

Lauantaiaamu oli hieman hankala perjantaisten tequila-caipiroskien jälkeen (?!?), mutta urheilimme ulos ovesta jo kello kymmenen. Vein Saran ja Saran Ykän churro-aamiaiselle ja ihailemaan Málagan karua lähiökauneutta San Andresin lauantaimarkkinoille. Illalla ihailimme Málagan parempaa puolta eli vanhaa keskustaa, jossa Pedro piti illan päätteeksi yöllisen turistikierroksen.

Sunnuntaina menimme Torremolinosin feria-alueen kupeeseen seuraamaan monta tuntia kestänyttä romería-kulkuetta, jossa – kuten tapoihin kuuluu – humalaiset hevosmiehet ja feria-pukuiset naiset ilakoivat tiensä kaupungin mäntymetsään piknikille. Turistit S ja Y olivat ilmeisen tyytyväisiä päivän juhliin syödessään paellaa retkituoleilla mäntymetsän siimeksessä musiikin pauhatessa ja vankkureita vetäneiden härkien märehtiessä puiden varjossa.

Nyt riennän pika-pikaa kotiin. Pedro juuri soitti, että laittelee siellä juuri ruokaa hellan ääressä :)