On ollut niin helteistä, etten ole jaksanut edes blogata. Ja maanantain olin sitä paitsi ylityövapaalla – siis rannalla. Töistä päästään normaalistikin pois jo 15.30, jottei suleta toimistotuoleihin kiinni. Nyt täällä on öisin noin 30 astetta, ja rannikosta kun menee sisämaahan, niin ollaan lähempänä neljääkymppiä. Eli minimekko tai bikinit ja aurinkorasva on sopivin asustus.

Palataanpa sitten perjantaihin.

Viime bloggauksessa kerroin, että tanssiryhmällä oli illalla tiedossa esiintyminen, mutta tilaisuudesta en osannut sanoa mitään. Paikanpäällä opettajamme David ohjasi meidät Torremolinosin tv-studion ovesta sisään ja pian selvisi, että tanssikoulun avoimia ovia mainostettiin paikalliskanavan iltapäivämakasiinissa. Meidät laitettiin studion lavalle live-lähetykseen, ja sitten piti tanssia. Siis ihan hyvinhän se meni, mutta olin varautunut johonkin hämyiseen tilaisuuteen savukoneet ja värivalot suojanani. Nyt vedimme koreografian kliinisessä studiossa juontajan ja muutaman studiovieraan pönöttäessä siinä edessä, joten tunnelma oli jokseenkin, noh, kuiva.

Mutta ei pelkoa. Kunhan saan tuon tv-nauhan käteeni (ehkä viikon sisällä), niin totta kai laitan sen tännekin!

Tanssiminen tv-lähetyksessä nosti pieneen adrenaliinihumalaan, joten joko siitä tai mistä lie muusta syystä johtuen perjantain bileilta Málagassa vaihtui huomaamatta yöksi ja siitä sitten aikanaa aamuksi. Meitä oli taas kunnon tyttöporukka koolla, ja jo kahden kolmen aikaan yöllä kaikkien tukka oli litimärkä ja mekot ihoon liimautuneita, kun tanssimme täysillä yön joka sekunnin. Kotiin pääsin vasta yhdeksältä aamulla, ja iltapäivällä herättyäni joka lihasta kolotti – ilta kävi urheilusuorituksesta.

Lopun aikaa olen maleksinut rennosti rannalla lotraten aurinkorasvaa hikiselle ja hiekkaiselle iholle. Täällä on nyt siis todella helteiset olot, eikä yölläkään voi pitää peittoa päällä.

Ihanaa!

1275479159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tää on nyt ihan kamala kuva, mutta minkäs teet – uitiin kaikki hiessä. Oli meillä alkuillasta vielä tukat laitettuina ja naamat nätisti meikattuina. Pyydän jo anteeksi kaikilta kuvassa olijoilta...