Viikonloppuna käytiin La Ligan, Espanjan jalkapallon pääsarjan, viimeiset kamppailut. Barcelona voitti koko potin, kuten odotettavissa oli, ja Madrid oli luonnollisesti kakkonen. Málagassa jännitettiin sitä, pysyykö oman kaupungin joukkue pääsarjassa vai putoaako se kolmen viimeiseksi jääneen joukkueen mukana kakkosliigaan.

Mahdollisuudet olivat olemattomat. Sanomalehtien mukaan Málagan piti voittaa sunnuntainen peli omalla stadionillaan – Real Madridia vastaan. Lähtöasetelma oli kuin Davidin ja Goljatin taistelussa. Taitelu oli tietysti kova, mutta Málaga pääsi vain tasalukimiin 1–1. Kummallisista pistelaskusysteemeistä (joita en oikein ymmärrä) johtuen Málagaa kuitenkin onnisti, sillä samaan aikaan Valencia voitti Teneriffan kotikentällään. Teneriffan häviö laittoi pistelaskut uusiksi niin, että Málaga lopulta pelastui, ja paikka pääsarjassa säilyi.

Tämähän laittoi koko Málagan sekaisin. Kaikki toivoivat parasta, mutta olettivat kuitenkin pahinta – Real Madrid kun on tunnetusti kova vastus. Vain ehkä fanaattisimmat kannattajat jaksoivat uskoa Málagan pitävän pintansa, joten La Ligassa pysyminen on kuin ihme – ja riemu kaupungissa rajaton! Málaga jatkaa pääsarjassa jo siis kolmatta vuotta peräkkäin!!

Tässä vielä kuva perjantailta. Kävin töiden jälkeen Benalmádena Pueblossa La Cupula Lounge -nimisessä ravintolassa viikonloppua aloittelemassa. Näköalat rannikolle olivat huikeat!

1274089794_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1274089773_img-d41d8cd98f00b204e9800998e