Huh, mikä viikko takana! Ihan hengästyttää ajatellakin kaikkea tehtyä ja tekemättä jäänyttäkin.

Takana on kuukauden kiireisin viikko, jolloin lehti laitetaan painoon kymmentuntisia päiviä tehden. Työurakan lisäksi aloitin toukokuuhun asti kestävän nettisivukurssin, lähinnä koodikielen opettelua, jota on nyt sitten joka maanantai ja keskiviikko ilta kahdeksasta ilta kymmeneen. Espanjalaisittain ihan normaali aika, sillä eihän illallistakaan syödä tuota aikaisemmin. Kaiken tämän lisäksi käyn edelleen tiistaisin ja torstaisin tanssitunneilla (sevillanas sekä funk) ja pelaan padelia kun vain ehdin.

Koko viikon olen siis painanut täysillä – tinnityksen soidessa taustaäänenä tukkoisessa korvassa. Tänään on aikaa mennä korvalääkärillekin (otorrinolaringólogo, mikä sanahirviö!), joten ehkä tuo pään sisäinen piipityskin loppuu.

Mutta illalla alkaa mielen ja ruumiin rentoutus.

Málagassa on käynnissä teatterifestivaali, festival de teatro de Málaga. Menen tänään katsomaan näytelmän "Tantas voces..." upeaan Teatro Cervantesiin. Lauantaina ja sunnuntaina aion nauttia kauniista aurinkoisesta säästä ja ulkoilla rannalla, sekä suunnitella tulevaa Portugalin matkaa!

Tänään on muuten mainonnan suojeluspyhimyksen San Pablon päivä, dia del patrón de la publicidad. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että mainostoimistot pitävät tänään ovensa kiinni ja aloittavat viikonlopun päivän muita aikaisemmin.