Oli ihana eilen ja viikonloppuna kävellä Málagassa, kun joka paikka tuikkii ja kimaltaa! Ikinä en muista nähneeni yhtä hienoja jouluhärpättimiä kuin täällä. Kuuset ovat kymmenmetrisiä ja valot ovat kullan ja punaisen hohtoisia. Joulutähtiä kukkii jopa puskassa, ja katujen kulmilla seisoo kuumien kastanjojen myyjiä. Täällä on i-h-a-n-a-a ! ! ! !

Tänään koristeltiin myös toimisto - tai siis innokkaana jouluihmisenä sain tehtävän itselleni. Nyt lyödään vetoa siitä, pysyykö koristeet paikoillaan loppiaiseen saakka (vai pölliikö kulmakunnan kakarat meidän jouluvalot).

Suurin ero Suomen joulun odotukseen täällä on se, ettei kukaan järjestä pikkujouluja. Sellaisesta ei olla kuultukaan. Toki täällä roikutaan muuten baareissa ahkerasti - makea ja sisintä lämmittävä malagaviinilasi kourassa.

Itse en malttaisi millään pysyä sisätiloissa, sillä joka paikka huokuu juhlaa. Eikä täällä estä ulosmenoa pakkanenkaan, joten kävelylle on mukava lähteä muutenkin.

Eilen tapasin El Corte Inglésissä itse Joulupukin, mutta ei se osannut suomea. Veikkaan, että olivat palkanneet jonkun sijaisnäyttelijän - joten ei mikään ihme, ettei Pedrokaan usko Joulupukkiin. Mutta Suomessa asia toivottavasti muuttuu.

Nyt loppuu jouluhöpinä - lähden joululahjaostoksille!!!!

ps. Oikeanpuoleisessa palkissa lisää joulukuvia Málagasta. Eikö oo upeeta?!?!