Tänään on taas se päivä kun saan tuijottaa täykkäreitä telkusta!! Tosin espanjaksi. Pomo kyllä lohdutteli, että häneltä löytyy uusimmat jaksot aina englanninkielisenä dvd:nä heti kun dvd vain ilmestyy. "Kaikkeen sentään ei pidä suostua", hän sanoi.

Ja sitten uutisia. "Uusi paras ystäväni" on nyt sitten valittu. Eli Laurenin paikan, niin aupairperheessä kuin omassa pikku elämässäni, täyttää kesäkuussa Laurenin serkku! (Nyyh, taas uusi ero!!!!) Ja tämä serkku,  siis uusi paras ystäväni, on kuulemma tarpeeksi pinnallinen täyttääkseen täydellisen tyttöystävän paikan. Jihuu! Saan edelleen puhua vaatteista, juhlimisesta, tv-sarjoista, syömisestä, laihduttamisesta ja tietenkin muista ihmisistä. Ja älkää nyt yhtään pyöritelkö silmiänne. Sitä vartenhan tyttöystävät ovat, ettekö tienneet!?!

Niin ja näin tänään Laurenin pikkusiskon. Sillä on laihat käsivarret.

Äitimummille vastaus: En lähetä Pedroa yksin "sukuloimaan" Suomeen. Auto on tosi hieno. Mankka vaan ei oikein toimi. Ja en aio myöskään ottaa autosta kuvaa.

Pusuja/haleja!

ps. Autoilusta: En ajanut kolaria, löysin kaljatehtaalle ja osasin suunnilleen parkkeeratakin. Hauskinta kierroksella oli oluiden maistelu, tyhmintä jälkeen päin autolla pois meno ;) Alkoholittomat oluet on tosi pop... Yeah right. Ja korruptiolahjaksi tuli kaksi San Miguel -olutlasia.