Huomenta! Laitan vain nopeasti kommentin, että olen elossa. Töissä vaan on nyt niin kiirus, etten edes lounaalle ehdi. Joulu ja sen kiireet...

Pidin tosiaan viikko sitten Suomen itsenäisyyspäiväjuhlat kotonani. Lämmitin vieraille glögiä ja tein lihapullia ja perunasalaattia sekä voileipiä, joiden keskeltä sojotti koktailtikkusuomenlippuja. Halonen kätteli TV Finlandilla vieraitaan ja taustalla soi Antti Tuiskun joululevy. Ah, idylliä! Jossain vaiheessa iltaa, luonnollisesti, istuuduin pianon eteen ja pidin kaikkien "iloksi" toivelaulukonsertin, ja normaalisti kerran soittimen eteen istuuduttuani en siitä helpolla lähde pois. Illalla osa meistä meni vielä Puerto Marinaan Jimmyn baariin.

Voisin kirjoittaa myös liikuttavan tarinan synttäreiden vietosta (itkin puoli iltaa kun kaipasin Suomen kavereita), mutta Pedron puhaltamat ja pitkin kämppää ripustamat 100 ilmapalloa ja viinipullo pelastivat illan lopulta.

Viime viikolla tein vaan töitä... Viikonloppuna jouluostoksia... Ja tällä viikolla teen töitä vielä viime viikkoa ankarammin. Mutta sitten onkin jo jouluviikko ja me tullaan Suomeen! Että jos en sitä ennen ehdi/jaksa kirjoitella, niin nähdään sitten Suomessa!