Olen tästä lähtien joka viikko naulittuna keskiviikkoisin olohuoneen sohvaan tasan kello 21.30. Täällä nimittäin alkoi Täydellisten naisten, Mujeres Desesperadas, toinen tuotantokausi (jota ehdin Suomessa tietokoneeltani katsoa jo 6 ekaa jaksoa). Hiiiii!!! Mahtavinta espanjalaisessa tv-kulttuurissa on se, että kaikki ohjelmat ovat pituudeltaan vähintään kaksi tuntia. Niinpä Täykkäreitä tulee kerralla kaksi jaksoa putkeen. Jihuu!!!!!!!! Ainut moodkilleri on se, että kaikki on ylipuhuttu espanjaksi. Siihen täytyy nyt vain jotenkin tottua...

Sitten mahtaviin kotimaan uutisiin. Vai ulkomaan..? Nojokatapauksessa, löysin surffaillessani eräs ilta huikean nettikaupan, www.suomikauppa.fi!!! Sieltä voi ostaa mm. turkinpippureita, pieniä Suomen lippuja, karaoke-dvd:itä, kardemummaa, fiskarsin juustohöyliä ja vaikka mitä!!!! Maksu vain Visalle ja koti-ikäväpaketti on postissa!! Niin, ja kuka tahansa voi nyt lähettää mulle ihania ylläripaketteja, eiks nii?

Pusuja ja haleja.
Tänään on taas diskoilupäivä!! Huomenna vuorostaan Pedro-päivä :) Ja niin, sitten onkin jo Peppiina-päivä. Tai viikko. Tai siis yli viikko...:)