Aloitan nyt tällaisen oman turismiopasosion tänne blogiin. Kaikki tulevat kirjoitukset matkailusta löytyy "Matkailu Andalusiassa" -kategorian alta.

Laitan tänne tietoa päiväretkikohteista tai miksei pidemmistäkin reissuista Aurinkorannikolla ja Andalusiassa. Kaikissa kohteissa olen käynyt tietysti itsekin, joten vinkit on laadittu omasta näkövinkkelistä.

Toivottavasti näistä on apua matkojen suunnittelussa. Andalusiassa on niin paljon nähtävää, ettei esimerkiksi viikonkaan pituista lomaa kannata vetelehtiä pelkästään rannalla.

Auton vuokraus on halpaa puuhaa Espanjassa. Itse käytän aina lococar.com -sivustoa. Sieltä auton saa halvimmillaan 30 euroa / 3 vrk. Lisäksi kannattaa ottaa 20 euron vakuutus, joka kattaa kaikki mahdolliset vahingot. Nettipalvelussa voi valita auton hakupaikaksi minkä tahansa Espanjan kaupungin tai lentokentän, olen ollut tyytyväinen kaikin puolin sivustoon. Ongelman ilmetessä olen vain soittanut palvelunumeroon ja homma on hoitunut joka kerta.

Ota huomioon, että joissain vuokrausfirmoissa kakkoskuski on maksullinen. Siksi valitsen itse yleensä Aurigacrown-autovuokraamon. Heillä on liikkeitä pienimmissäkin kaupungeissa, ja kakkoskuski on ilmainen.

Auto kannattaa varata jo Suomesta käsin / hyvissä ajoin, jotta hinta olisi mahdollisimman edullinen.