Mitä jäi karnevaaleilta mieleen?

Ainakin ihmismäärä. Pienen Cádizin pieneen keskustaan oli lauantaiyöksi ahtautunut satoja tuhansia ihmisiä. Osasin odottaa paljon ihmisiä, mutta yllätyin silti. Yön aikana hukkasinkin vähän väliä yhden kaveriporukan ja etsin sitten toisen käsiini kunnes hukkasin sen ja sitten taas löysin toisen. Yöllä esimerkiksi kaupungintalon aukion (plaza del ayuntamiento) läpi kävelemiseen meni noin puoli tuntia, sunnuntaina päivällä samaan matkaan meni 2 minuuttia.

Ja toinen mieleen jäänyt asia oli ihmisten hauskat ja kekseliäät asut. Itse olin kärpänen, bzzzzzz. Silmät askartelin pienistä siivilöistä ja siivet rautalangasta ja sukkahousuista. Kaikkein kekseliäin asu oli viiden hengen ryhmällä, joka oli pukeutunut suihkukopeiksi. Jokaisen ympärille oli ripustettu (en tiedä miten) erivärinen suihkuverho, joten he itse olivat tavallaan siellä suihkukopin sisällä. Sitten oli paljon smurffeja, leppäkerttuja, rosvoja ja pliiseja.

Aamulla, kun juhlat olivat siltä yöltä ohi, selvisi juhlien karu toinen puoli. Kun nousimme autosta ulos (nukuimme siis autossa, 3 kärpästä ja yksi hämähäkki-ninja), näkyi joka puolella vain roskia. Roskia näkyi enemmän kuin katua. Olisi pitänyt ottaa kuva. Näky muistutti enemmän kaatopaikkaa kuin kaupungin keskustaa.

No, se siitä. Hauskaa oli. Tänä viikonloppuna suuntaan Sevillaan. Siitä raportti sitten ensi viikolla :)