Rakas ihana mussukka kulta oli tilannut kukkalähetin, joka toi järjettömän hienon ruusukimpun ja suklaarasian aamupäivällä toimitukseen! Melkein punastuin kun kuittasin lähetyksen. En ole koskaan aikaisemmin saanut noin ihanaa kukkalähetystä töihin, joten jo senkin takia ele oli aivan kamalan ihana. Ja mukana ollut suklaarasia oli myös tosi upea. Siinä oli kuivatuilla ruusun terälehdillä koristeltuja konvehteja valkoisesta ja tummasta suklaasta! Että kyllä ne tylsän perinteiset kukat ja suklaa toimivat edelleen.

Sitten sisustusuutisiin:

Nyt on siis keittiö maalattu uuteen uskoon, enää puuttuu uudet laatikoiden ja ovien nupit. Ajattelin ostaa ne Zara Homesta, siellä on aivan ihania! Sitten eilen kun käytiin Pedron kanssa kaupassa, näimme kauppamatkan varrella roskisten viereen jätettyjä baarihuonekaluja – pöytiä, tuoleja baarijakkaroita – ja täysin hyväkuntoisia! Ilmeisesti joku baari lähistöllä on lopettanut toimintansa ja omistaja on kipannut turhaksi käyneet huonekalut vain kadulle (hyvin yleistä täällä. Kadun varsilta voi löytää todella hyväkuntoista tavaraa).

Koska keittiössäni on baaritiski, noukimme pari selkänojallista baarijakkaraa mukaamme (juuri ennen kuin valkoinen pakettiauto kaarsi roskisten viereen ja poimi loput tuolit ja pöydät mukaansa... luultavasti myyntiin.). Tänään kävin ostamassa vaaleanpunaista metallimaalia pientä ehostusta varten, sekä tilasin lilaa tekonahkaa istuimen pehmusteen uusimiseksi. Eli nyt saan oman maun mukaiset jakkarat lähes ilmaiseksi.

No sanokaa vaan. Olen roskisdyykkari.

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Olette usein ajatuksissani!!!!