Huomenta Sevillasta! Tai päivää paremminkin. Heräsin juuri jääkylmästä asunnosta (kuten kaikki espanjalaiset asunnot tuppaavat olemaan talvella) ja join aamiaiseksi elämäni ehkä pahimman kahvin (kukaan ei osaa käyttää talon kahvinkeitinta).

Kohta lähdemme kaupungille syömään ja kävelemään, koska juuri tällä hetkellä ei sada! Eilen tuli kuin saavista kaatamalla, kuten aina kun olen Sevillassa... Ehkä tänään saan vihdoinkin napattua pari kuvaa tästä kauniista kaupungista!

Tulin Sevillaan eilen kauden vihoviimeisiin "pikkujouluihin". Söimme ensin pizzeriassa ja menimme sitten joukolla ulos - melko mielenkiintoinen kokemus nyt, kun Espanjassakin astui voimaan uusi tupakkalaki: ei tupakointia julkisissa tiloissa. Espanjalaisetkin ovat siis siirtyneet taistoon tupakointia vastaan - yhdellä Euroopan tiukimmista tupakkalaeista.

Nyt ei tarvitse haistella kenenkään savuja tai pelätä tupakan pistoja tanssilattialla, sen sijaan eilen sai haistella bileväen parfyymeja, hikeä, pieruja (kyllä, niitä oli ja monta!) ja muita epäilyttäviä tuoksuja. Melkein olen tupakansavun kannalla...

Mutta nyt tukkaa suoristamaan ja ulos!